Om oss

Mydeermat gjengen

OM OSS I MYDEERMAT

Mydeermat er en liten familiebedrift og består av Aslaug og Benjamin.  Sammen har vi to barn og bor i Asker. Benjamin er fransk og er tre ganger norgesmester i rugby. Vi elsker sport og å være i bevegelse, og vi vet hvor vanskelig det kan være å få tid til å trene i en hektisk hverdag.  I 2019 ble vi for alvor hektet på Crossfit.

Da koronaviruset rammet Norge, og landet stenge ned i mars 2020, begynte vi for alvor med hjemmetrening. De første ukene brukte vi den treningsmatten vi allerede hadde, men innså raskt at den var langt fra optimalt. 
Det vi trengte var en treningsmatte som lå helt stille og hvor hele kroppen fikk plass.  Den måtte kunne tåle vekter og sko, og enkelt rulles og ryddes bort. Vi hadde ikke mulighet til å lage garasjegym og vi hadde heller ikke et ekstra rom som kunne brukes som treningsrom, så stuen og kjøkkenet ble rommene der vi trente.

Etter å ha lett gjennom utallige nettsider foreslo Benjamin at vi kunne designe vår egen matte. For å gjøre en lang historie kort;  vi satset alt, og Mydeermat ble gründerideen skapt i krisetid. Siden den gang har vi solgt mange matter, men vi har også hjulpet mennesker med å lykkes med hjemmetrening. Og det er viktig for oss!

Mydeermat er vår definisjon av den perfekte treningsmatten.

God trening!

Hilsen Aslaug og Benjamin

Medieoppslag:
Aftenposten
Budstikka
Kamille utg.nr. 6 2021
Røyken og Hurums Avis