FAQ

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Finner du ikke svaret på det du lurer på?
Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene. Hvis du fortsatt ikke finner svaret på det du lurer på, send en e-post til kontakt@mydeermat.no

1. produktet

Mydeermat er en liten familiebedrift som består av franske Benjamin (37) og norske Aslaug (37). Benjamin er norgesmester i rugby og Aslaug trener Crossfit. Da Norge stengte ned i mars 2020 fikk vi ideen om å lage en ekstra stor treningsmatte, som ligger stille og som tåler sko, vekter og tung belastning. Vi ønsker å gjøre trening lett å gjennomføre for folk flest. Du kan du lese mer om oss HER. 

Ja, det kan du. Du kan trene med løpesko, Crossfit sko, løftesko eller joggesko. Matten er spesielt designet med tanke på treningsøkter der man bruker sko. 

Ja det kan du. Matten er spesielt utformet med tanke på tung belastning.

Ja, det kan du. Mydeermat kan brukes som underlag på alle slags typer innegulv, og også betong dersom du har garasjegym. 

Ja det kan du. 
Mydeermat har blitt testet for utetrening i alle sesonger og ned til -15 grader. Du kan bruke den på alle typer underlag du finner ute. 

Det er lurt å børste bort eventuelle småstein som ligger på asfalten. 

Ja, det gjør den. Den har blitt testet for utendørstrening i regn og snø, og det har ikke hatt noe negativ effekt på mattens egenskaper. 

 

Ja, matten tåler antibac og vanlig såpe. 

Den er 6 mm tykk. 

Matten er 183cm lang og 122cm bred. 

Ja, det kan du, så lenge det ikke er noen skarpe kanter som presser seg ned i matten. Dersom du lar svært tunge apparater stå på matten over en lengre periode, kan det lage avtrykk i matten. 

Ja, det gjør den. Matten er 6 mm tykk, ca. dobbelt så tykk som en vanlig treningsmatte. Dersom du trener med den inne, vil matten dempe støy fra hopp og støt når du trener. 

Mydeermat består av svært slitesterkt materiale, og er laget av ECO PVC, en type miljøvennlig PVC.

Matten inneholder ingen skjulte giftstoffer, og inneholder verken lateks, silikon eller ftalater (en type mykgjører i plast). Den er luktfri, og er helt trygg for små barn. Mattens overflate er ikke sprayet med noen kjemikalier. 

2. bestilling

Alle bestillinger legges inn på hjemmesiden vår www.mydeermat.no. Der kan du velge mellom å betale med Vipps, Visa eller Mastercard. 

 

For oss er fornøyde kunder helt avgjørende. Vi har derfor 30-dagers åpent kjøp på alle bestillinger, slik at dersom du ombestemmer deg, kan du sende matten tilbake, helt kostnadsfritt. 

3. frakt og levering

2-4 virkedager i Norge. Vi sender med postens klimanøytrale servicepakke. 

I Norge er frakt gratis. 

Ja det kan du.

Når du har lagt inn en bestilling på hjemmesiden og fylt ut navn og adresse, velger du alternativet «Bring-pakke levert hjem». Hjemlevering koster 99,- NOK. 

Ja, det kan du. Når du har lagt inn en bestilling på hjemmesiden og fylt ut navn og adresse, velger du alternativet «Hent på lager Ridderkleiva 46, 1386 Asker». Vi tar kontakt med deg og avtaler tidspunkt. Du kan nå oss på telefon 46939934. 

Per i dag sender vi kun til Sverige og Norge. Vi ser på mulighetene for å utvide fra høsten 2021. 

Frakt til Sverige koster 249,- NOK. 

Ca. 1 uke. Vi sender med DHL. 

4. vedlikehold og rengjøring

Mydeermat rengjøres enkelt med en fuktig klut. 

Matten trenger ikke å rulles sammen etter hver økt, du kan også ha den liggende permanent et sted. Om du ønsker å rydde den bort, kan den enkelt rulles sammen og festes med de to stroppene med borrelås som følger med. 

5. retur og reklamasjon

Fornøyde kunder er helt avgjørende for oss. Vi har 30-dagers åpent kjøp på alle bestillinger. Det betyr at dersom du angrer på kjøpet ditt innen 30 dager, kan du sende oss matten i retur, helt uten ekstra kostnader for deg.  Dersom du ønsker å returnere en matte, ta gjerne kontakt med oss på kontakt@mydeermat.no. 

Vi følger regler og retningslinjer i forbrukerkjøpsloven.

Du kan lese mer om vilkår, betingelser, retur og bytte HER.