Hjemmetrening uten utstyr: bli super sprek på stuegulvet

Hjemmetrening uten utstyr, er det mulig? Ja, det er det! Man trenger ikke et treningssenter eller masse utstyr for å bli skikkelig sprek! Det eneste du trenger til disse øktene er en treningsmatte, sko og litt motivasjon. Hjemmetrening uten utstyr er både enkelt, effektivt og prisvennlig. Vi garanterer høy puls og svette!

Lykke til!

hjje

Oppvarming:
10 burpees
10 air-squats
10 push-ups
10 sit-ups

Økt 1:
20 MIM EMOM (hvert minutt starter en ny øvelse)
Min 1: Maks antall burpees 
Min 2: Maks antall air-squats
Min 3: Maks antall push-ups
Min 4: Maks antall sit-ups
Min 5: HVILE
Gjenta 4 runder

ØKT 2:
15 minutter AMRAP (Så mange runder du klarer)
– Hoppende utfall
– Reversed burpees
– Planken (30 sekunder)

ØKT 3:
30 MIN AMRAP (Så mange runder du klarer)
10 jumping jacks
10 rygghev
10 air-squats
10 utfall høyre ben
10 utfall venstre ben

Dersom du ønsker flere geniale hjemmetreningsøkter, kan du ta en titt på denne siden.

God trening!