Hvor viktig er tykkelsen på en treningsmatte for deg?

Tykkelsen på en treningsmatte er så viktig at vi laget en helt egen en treningsmatte som er dobbelt så tykk som vanlige treningsmatter! De fleste treningsmatter eller yogamatter som er til salgs i dag er bare 3 millimeter tykke. Da vi designet Mydeermat ville vi lage en matte som var dobbelt så tykk som alt annet på markedet. Våre matter er derfor 6 mm tykke. Det vil si at de er dobbelt så tykke som en vanlige treningsmatte eller en standard yogamatte.

Tykk treningsmatte
Mydeermat lager treningsmatter som er 6 millimeter tykke.

Vi er også opptatt av at våre treningsmatter skal beskytte underlaget. Hjemmetrening er i vinden som aldri før. Flere og flere har forstått hvor mye tid og penger man kan spare på å ta treningsøktene hjemme. Bare se for deg følgende klassiske scenario: Du har meldt deg på en gruppetime på Sats kl. 19.00. Du må pakke en bag med treningstøy, håndkle og vannflaske, du begynner å lete etter lommeboken med adgangskortet og hvor er nå den hersens bilnøkkelen? Alt dette tar ekstra tid. Unødvendig tid. For de av oss som har oppdaget hjemmetrening, ser dette litt annerledes ut: Jeg skifter, ruller ut treningsmatten min og så er jeg klar. I en hektisk hverdag er dette blitt stadig mer viktig. Og det gjør dørstokkmila mye kortere.

For de av oss som bruker vekter og kettlebells er det viktig å beskytte gulvet. Mattene våre beskytter både underlaget og er støtdempende for ledd og eventuelle skader du måtte ha. Du kan lese mer om enkle og gode styrkeøvelser her.

Vi ønsker deg god trening!