Mini gym timeren som revolusjonerer treningen din

Benjamin og jeg hadde aldri tenkt til å selge noe annet enn ekstra store treningsmatter i Mydeermat. Hvorfor lanserte vi mini gym timer da?

OPPDAGET ET BEHOV
Jo, det gjorde vi fordi vi skjønte at det var et behov for det. På Crossfit Asker der vi trener så vi at en stor klokke, delt på alle som trente samtidig ikke var nok. Mange som drev med hjemmetrening spurte om vi ikke kunne lage en slags klokke eller mini gym timer som i hvert fall kunne telle ned? Og slik begynte det. En idé ble sådd, og da var tankeprosessen i gang. Dersom vi bare var ute etter profitt kunne vi lansert hvilken som helst mini gym timer, og ikke brydd oss verken om batterilevetid eller brukervennlighet. Men vi gjør ikke dette for å tjene penger. Vi gjør det vi gjør fordi vi oppriktig ønsker å gjøre treningshverdagen enklere til folk flest.

PROSESSEN
Vi testet ulike mini gym timere i flere måneder. En topp atlet testet en av dem i et par uker og kom med en knusende dom; batterilevetiden var bare 4 timer. Det holder ikke for toppidretts utøvere som har flere treningsøkter hver dag. Bruksanvisningene som fulgte med var også dårlige. Det var like før vi ga opp. Vi var ikke interessert i å lansere et dårlig produkt som leverer halvveis. Alt vi leverer er av førsteklasses kvalitet og brukervennlighet er helt sentralt.

SUKSESS
Men vi var overbeviste om at det var et behov for dette, og vi hadde veldig lyst til å lykkes. Så vi ga ikke opp. Og gudskjelov for det. Etter mye om og men, fant vi en timer som svarte til våre forventninger. Og produsenten gikk med på å slette all innmaten slik at vi kunne programmere den selv. Lykke! Vi fikk til og med skrive vår helt egen bruksanvisning. Prosessen hadde blitt forsinket med mange mange måneder, men vi kunne i hvert fall lansere noe nytt, og dette betydde mye for oss.

Timeren var helt klart populær, bestillingene haglet inn da vi lanserte. Og det er vi så takknemlige for og vi håper at vi kan fortsette med å gjøre treningshverdagen til folk flest enklere.

God trening!